Strada Principală, Nr. 189, Comuna Băcia Județul Hunedoara, Tel.: 0762.986.702, 0768.116.080, E-mail: contact@casa-magic.ro

Caminul de batrani Casa Magic se afla intr-o zona linistita, la intrarea in localitatea Bacia pe drumul national 66 la 5 km de autostrada A1 Sibiu-Deva. Construcția este amplasată în planul secund, la distanta de șoseaua principală, astfel încât să te poți bucura de liniște și de aer curat.


Casa Magic este mai mult decat un camin de batrani, te face sa te simti acasa, inconjurat de cei dragi, pt ca pana la urma nu poti decat sa-i indragesti pe cei care-ti sunt alaturi zi de zi: minunatul personal al centrului, precum ceilalti rezidenti.


La noi, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, supraveghere atenta 24 de ore pe zi precum si de un meniu variat si foarte atent selectat. In plus, pe timpul verii, se pot bucura de gradina noastra care ofera o ambianta placuta si linistitoare, fructe si legume proaspete. Cladirea relativ noua, mobilierul care ofera confort, posibilitatea de relaxare in curtea pensiunii si pe terasa generoasa, acoperita, te fac sa te simti bine, ca acasa. Avem locuri disponibile in camere cu unu, doua sau trei paturi. Locurile se ocupa pe principiul primul venit primul servit.


Suntem furnizori acreditaţi de servicii sociale, în baza Certificatului seria AF nr.005444 eliberat de Ministerul Muncii si Justitiei sociale.